OBS De Brêge

Als dorpsschool staan wij letterlijk en figuurlijk midden in de samenleving. De Brêge is meer dan alleen een school. Het is een sociale ontmoetingsplek voor jong en oud, de verbindende factor in het dorp. Leerkrachten, ouders en kinderen zorgen gezamenlijk voor een prettige, veilige sfeer. Naast het vaste curriculum vinden wij de persoonsvorming minstens zo belangrijk. Sociale vaardigheden, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen zijn de basis om ambities in de toekomst te verwezenlijken.

Roan, Abby en Maaike

Samen met de kleinere kinderen spelen op het grote veld is het leukste op school.

Esther Held

Vanaf de peuterleeftijd totdat ze naar de middelbare school gaan, komen kinderen en ouders hier dagelijks bijeen.

Sonja en Jannie

We staan voor elkaar klaar en doen het echt samen.

Virtuele tour

Roan, Abby en Maaike

Esther Held

OBS De Brêge & Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion staat voor AMBitie In ONderwijs. De vierentwintig openbare basisscholen van Ambion bieden eigentijds en kwalitatief onderwijs in de regio Joure en Heerenveen. Daarbij staan vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal. De scholen werken intensief samen, maar kennen ook ieder hun eigen gezicht.

Leerling aanmelden

Overweegt u uw kind(eren) aan te melden op onze school? Dan nodigen wij u en uw kind(eren) van harte uit voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor klikken op de knop onderaan deze pagina. De directeur neemt dan contact met u op om een afspraak te maken.

Nu aanvragen